

## DRAFT Board of Directors Meeting Agenda Monday, March 22, 2021 3:00 pm – 6:00 pm

| Board Members Attending                                 |   |  |  |
|---|---|--|--|
| Elaine Mauldin, President                               | Giorgio Gotti, Director-Focusing on International       |  |  |
| Robert Allen, President-Elect                           | Audrey Gramling, Director-Focusing on Segments          |  |  |
| Terry Shevlin, Past President                           | John Hepp, Director-Focusing on Academic/Practitioner   |  |  |
| Mark Beasley, Vice President-Finance                    | President-Finance Interaction                           |  |  |
| Mark DeFond, Vice President-Research &                  | Mary Stanford Harris, Director-Focusing on Intellectual |  |  |
| Publications  | Property  |  |  |
| Beth Kern, Vice President-Education                     | Yvonne Hinson, Chief Executive Officer                  |  |  |
| Ann Dzuranin, Director-Focusing on Membership           |   |  |  |
| Guests & AAA Professional Staff Attending               |   |  |  |
| Nancy Nichols, Council Chair                            | Michele Morgan, Controller                              |  |  |
| Marc Rubin, Diversity, Equity, and Inclusion Task Force | Barbara Brady, Senior Director of Operations            |  |  |
| Chair   | Mark VanZorn, Director of Information Technology        |  |  |
|   | Nancy Maciag, Executive & Board Services Manager        |  |  |

| Draft Agenda        |  |  |                                 |
|---------------------|--|--|---------------------------------|
| Time                | Topic (V=Vote)   | Attachments<br>(W – Website, H –<br>Handout, L – Link)   | Presenter(s)                    |
| 3:00 pm<br>(15 min) | <ul> <li>A. Welcome</li> <li>1. Agenda Review</li> <li>2. Approval of Minutes for November 2020 Meetings (V)</li> </ul>    | W, H – Meeting Agenda<br>W– Draft minutes for<br>November Meetings                                 | Elaine Mauldin                  |
| 3:15 pm<br>(15 min) | B. Chief Executive Officer Report<br>AMS System update   |  | Yvonne Hinson<br>Mark VanZorn   |
| 3:30 pm<br>(40 min) | <ul> <li>C. Financial Matters</li> <li>1. 2021-2022 Budget – Phase 1</li> <li>2. Budget presentation at Council</li> </ul> | W – Finance Video<br>W – Phase 1 Budget<br>spreadsheet<br>W – Strategy for Pricing<br>AAA Journals | Mark Beasley<br>Michele Morgan  |
| 4:10 pm<br>(15 min) | <ul> <li><b>D. Membership Update</b></li> <li>1. Member Categories</li> <li>2. Value Proposition – Focus Groups</li> </ul> |  | Ann Dzuranin<br>Yvonne Hinson   |
| 4:25 pm<br>(10 min) | Break  |  |                                 |
| 4:35 pm<br>(65 min) | E. Diversity, Equity, and Inclusion Discussion   |  | Marc Rubin                      |
| 5:40 pm<br>(10 min) | F. Council Agenda Review   | W – Draft Council<br>Agenda  | Nancy Nichols                   |
| 5:50 pm<br>(10 min) | G. Annual Meeting Update   | L – <u>Annual Meeting</u>  | Elaine Mauldin<br>Yvonne Hinson |
| 6:00 pm             | Adjourn  |  |                                 |